Új, korszerű diagnosztika a Kicsimarosnál!

 

Örömmel tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy 2017 őszétől nagymarosi korai fejlesztőnkben elérhetővé válik az országban egyedülálló LongiKid© neuro-szenzomotoros diagnosztikai módszer a 0-11 éves kor közötti gyermekek részére.

 

A statisztikák és a szülői visszajelzések szerint folyamatosan emelkedik azoknak a gyermekeknek a száma, akik megjelennek a korai fejlesztésben és/vagy SNI diagnózissal rendelkeznek. Ezért minden eddiginél nagyobb jelentősége van a korai diagnosztikának és precíz szűrésnek, hogy a lehető legkorábban azonosításra kerüljön az adott gyermek eltérő fejlődése, ezáltal a személyre szabott fejlesztés lehető legpontosabb megtervezése.

 

A Kicsimaros Korai Fejlesztőben ősztől elérhető LongiKid© egy olyan egyedülálló és rendkívül részletes, precíziós módszertanon alapuló diagnosztikai eljárás, amely alkalmas a gyermekek mozgásos és kognitív, figyelmi fejlődésprofiljának jellemzésére 3 hónapos kortól 11 éves korig, és amellyel azonosíthatóak az eltérően fejlődő funkciók és az idegrendszeri érési zavar. Alkalmazása, a korosztálytól függően 40-90 perces felmérés az eddigieknél is jobban megalapozhatja a sikeres TSMT-terápiát, amely hosszú évek óta bizonyítja, hogy az egyik leghatékonyabb korai fejlesztési módszer.

 

A Kicsimaros Korai Fejlesztő kínálata 13 év gyakorlati tapasztalatával:

 

– Komplex gyermekvizsgálat 0-11 éves korig 2017. ősztől LongiKid©

– TSMT-I terápia (egyéni) – 3 hónapostól 7-8 éves korig

– TSMT-II terápia (csoportos) – 2017. ősztől

 – Baba-mama tornára – 10 hónapostól 3 éves korig

Keressen továbbra is bizalommal!

 

Rétiné Szalai Anna Rita

+36 30 251 2128

kicsimaros@gmail.com

 

Korai fejlesztés a Dunakanyarban, Vác és vonzáskörzetében